Siris

Siris Delikatesse Spisested og Catering i hjertet av Elverum er et kjedeuavhengig ferskvaretorg. Mørt kjøtt  og vellagret ost vil du få hos oss. Delikatessebutikken bugner av utvalgte basisvarer av god kvalitet.

Spisestedet  og catering er en naturlig og integrert del av det hele. Om du velger å handle mat med deg hjem, ta med noe i forbifarten eller sitte ned å spise i vårt spisested; gjør vi på Siris vårt ytterste for å gi deg ekte og smakfulle matopplevelser.

Hos oss kan du fylle både kurv og mage med sesongvarer av god kvalitet fra Norge og kontinentet. Den gode samtalen mellom deg som kunde og våre ansatte er viktig for oss. Praten om mat, matkultur og matglede hører naturlig hjemme hos Siris.

– – –

Hvem er Siri?

Jeg heter Siri Tømte og er født og oppvokst i Elverum. Jeg er utdannet kokk og har i tillegg utdannelse fra Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.
De siste årene har jeg vært eier og daglig leder på Forstmann. Jeg har opparbeidet meg over 20 års erfaring med mat/drikke, selskap, catering, gjestebehandling og kurs/konferanse. Denne erfaringen bruker jeg nå til å realisere min drøm igjennom Siris.

Med på laget er jeg så heldig å ha med Nina Rylandsholm som kjøkkensjef. Hun har lang og bred erfaring fra kokkefaget helt fra barndommen av. Hun har enorm arbeidskapasitet, ærlig, lojal, blid og sprer masse glede rundt seg. Nina har sansen for kvalitet og gode råvarer. I tillegg søker hun stadig etter nye matretter og trender. Nina og jeg har jobbet sammen i 15 år og vårt samarbeid som kollegaer har vært preget av åpenhet, respekt og lojalitet. Dette skal vi bygge videre på sammen med resten av de flinke ansatte som skal være med på laget.