Mandag - fredag : 10-17, Lørdag 10-16. AFTERWORK FREDAG FRA KL 15-19, ikke juni, juli, august åpent til 1700. | Utvidet åpningstid for selskaper! Ring oss +47 941 63 788/ e-post: post@siris.no/siri@siris.no

Tapasmeny

Tapas 1

Chili- og hvitløksmarinerte scampi, sesamstekt laksespyd med avokadokrem, lefserull med tunfisksalat, hvitvinsdampet blåskjell, kjøttboller i krydret tomatsaus, stekt chorizo, serranoskinke med revet parmesan, pai med parmaskinke, spinat og cherrytomater, grillet svinenakke med appelsin- og grapefruktsalat med paprikadressing, dijonmarinerte kyllingvinger, oster; manchego 6 mnd., Kraftkar fra Tingvoll og Grotteost Hitra, marinerte oliven, aioli, saltbakte poteter, brød Kr 398,-

Tapas 2

Chili- og hvitløksmarinerte scampi, stekt kamskjell med pepperrotkrem og epler ,røket laks med tapenade på bruschetta, reker i picantsaus og mangosalat, kjøttboller i krydret tomatsaus, lammecarré med tzatziki, stekt chorizo, Gransjøbergets elgpølse med rødløkskompott, serranoskinke med revet parmesan, grillet ytrefilét med chimichurri dressing, honninglasert spareribs med bbq saus, dijonmarinerte kyllingvinger, pære med blåmuggost, valnøtter og honning, grillet chevre med saltbakte rødbeter, marinerte oliven, aioli, saltbakte poteter, brød Kr 460,-

Tillegg

Rømmedressing, tapenade, tomatsalat, grønnsalat, ananas, mango- og avocadosalsa, tomat- og mozarella salat, fetaost, ovnsbakte grønnsaker, rød pesto, grønn pesto, tzatziki. Kr 20,- pr person pr tillegg

Tapasdessert

Brownies med ostekrem, sitronterte med marengs og bringebær, makroner; assortert, vaniljepannacotta (velg med: limesaus, bær eller frukt), crème brûlée, ost med marmelade, mørk sjokolademarquise med eksotisk frukt, pasjonsfruktmousse med havreflarn, vaniljekrem med eple og crumble Kr 40,- pr person pr dessert
Alle priser i tapasmenyen er oppgitt per person dersom noe annet ikke er forklart