Mandag - Fredag 10-17. Lørdag: 10-16:00. kveldsåpent for reserverte grupper fra 15 personer Søndag stengt | Utvidet åpningstid for selskaper! Ring oss +47 941 63 788/ e-post: post@siris.no/siri@siris.no

Selskapsmeny

Denne menyen kan du nyte i Siris lokaler.

Last ned meny

Forretter

Lett spicy fiskesuppe toppet med reker og blåskjell Kr 139,-
Blinis trio; rømme med lodderogn, sprøstekt salami og urtekremost, røkelaks med oliventapenade Kr 139,-
Grillet chevre på landbrød med gourmet salat, serranoskinke, syrlig eple og vinaigrette Kr 139,-
Varmrøkt laks på toast med pepperrotkrem og syrlig agurksalat Kr 139,-
Røket laks med porsjert egg, sautert spinat og toast Kr 139,-

Hovedretter

Ovnsbakt ørret med sprøstekt serranoskinke, sauterte grønnsaker, rødvinsaus og sopprisotto Kr 329,-
Kyllingfilet med sauterte grønnsaker, eple-chili bearnaise og fritert søtpotet Kr 299,-
Helstekt oksefilet med paprikasalat, pinjekjerner, urter, balsamicosaus og ovnsbakte poteter Kr 339,-
Hjortefilét med sauterte grønnsaker, ripsgelé i krustade, røstipoteter og portvinssaus Kr 359,-
Sennepsstekt lammecarré, farsert grilltomat, glaserte rotgrønnsaker, bakt løk, hasselbakte poteter og urtesaus Kr 359,-

Desserter

Smuldrepai med skogsbær og vaniljekrem Kr 139,-
Crème brûlée med lakris og bringebær Kr 139,-
Vanilje Panna Cotta med frisk frukt Kr 139,-
Gratinert fiken og marshmellow med sjokolade og is Kr 139,-
Sjokolademarquise; hvit, lys og mørk sjokolade med vaniljeis og friske bær Kr 139,-
Fløterand med marinerte multer Kr 139,-

forslag til annet tilbehør:

grønnasker: Gulrot, blomkål, sautert rosenkål, romanesco, skogsopp, aspargesbønner, grønn asparges, farsert tomat, ovnsbakte cherry tomater etc
Potet: kokte mandelpoteter, ovnsbakte poteter, hasselback potet, fondant potet, fløtegratinerte, hjemmelaget potetstappe, anna poteter etc
Saus: rødvinsaus, kremet soppsaus, urtesaus, granateplesaus
Har du andre ønsker om meny er det bare å si ifra.
Alle priser i selskapsmenyen er oppgitt per person med mindre noe annet er forklart