Mandag - fredag : 10-17, Lørdag 10-16. AFTERWORK FREDAG FRA KL 15-19, ikke juni, juli, august åpent til 1700. | Utvidet åpningstid for selskaper! Ring oss +47 941 63 788/ e-post: post@siris.no/siri@siris.no

Koldtbordmeny

Alternativ 1

Røkelaks med eggerøre, hvitløksdampede blåskjell med aioli, pestostekt kylling med pastasalat, honning- og bbqglassert svinenakke med sitrussalat, spekeskinke og fennikelsalami med potetsalat, roastbiff med remulade, Elgkarbonader med løk. Brød og smør Kr 325,-

Alternativ 2

Sesamstekt laks med soyasaus, fisk- og skalldyrfat med aioli, pai med skinke, spinat, tomat med grønn salat, elgpølse med rødløkskompott, kjøttboller med tomatsaus, kyllingvinger med bbqsaus, oksefilét med fransk potetsalat, pasta med chorizo og urterømme, ostefat med marmelader og kjeks. Brød og smør Kr 375,-

Alternativ 3

Varmrøkt ørret med pepperrotrømme, gravet laks med sennepdillsaus og fylte egg, skalldyrfat med aioli, serranoskinke med asparges og parmesan, lammecarré med marinerte grønnsaker og sopp, viltfilét med fransk potetsalat, varmrøkt hjort med waldorfsalat, andebryst med druesalat, pølsefat med sennep, ostefat med marmelade og kjeks. Brød og smør. Kr 425,-

Tillegg gryterett

Kyllinggryte med karri, kokosmelk, ris, grønn salat/dressing. Brød og smør. Biff stroganoff med ris, grønn salat/dressing. Brød og smør Viltgryte med potetstappe, grønnsaker og tyttebær Elghakk med tyttebær og flatbrød Kr 95,- pr person pr rett

Tillegg dessert

Kaffe- og sjokoladepannacotta med sorbét, Hvitsjokolademousse med bærkompott, crème brûlée med lakris og bringebær, chilibakt ananas med kokossorbeét, salt lakrisis med fruktsalsa, sitronterte med marengs. Velg to desserter. Kr 75,- pr person pr dessert
Alle priser i koldtbordmenyen er oppgitt per person dersom noe annet ikke er forklart