Mandag - torsdag 10-16. Fredag 10-17. Lørdag: 10-16:00. kveldsåpent for reserverte grupper fra 15 personer Søndag stengt | Utvidet åpningstid for selskaper! Ring oss +47 941 63 788/ e-post: post@siris.no/siri@siris.no

Koldtbordmeny på Siris

Tradisjonelt koldtbord

Røkelaks med eggerøre, varmrøkt ørret, biffkarbonade med løk, roastbiff med remulade, spekeskinke, disverse spekepølser, rømme, waldorfsalat, potetsalat, grønn salat, dressing, smør, flatbrød, brød/loff Kr 295,-

Spekematbuffet

Spekeskinke, fenalår, diverse salamier, eggerøre potetsalat, grønn salat, dressing, rømme, flatbrød, brød og smør Kr 295,-

Alternativ 1

Basilikummarinerte reker med sylta agurk med yoghurtdressing, omelettrull med røkelaks, spekeskinke og diverse salamier med potetsalat. bbq marinert kylling og coleslawe, Roastbiff og paprikarullade med remulade, coscossalat med kylling, bakte tomater, babymozarella og urtedressing. Brød og smør Kr 395,-

Alternativ 2

Scampi med appelsin og eplesalat, gravet laks, porsjert egg og sennep-honningdressing, tortilla med salami, fetaost, soltørket tomat og spinat, blåmugg-gratinert oksefilet med syltede plommer, Jerk-kylling(marinert med krydder, urter, chili og hvitløk) med ananassalsa, bbq stekt tynnribbe med spicy coleslawe, 3 oster med marmelade og kjeks, brød og smør Kr 425,-

Tillegg gryterett

Tillegg valgfri gryterett med tilbehør pr person Kr 99,-

Tillegg dessert

Dessert avtales med innhold og pis pr person pr dessert
Alle priser i koldtbordmenyen er oppgitt per person dersom noe annet ikke er forklart