Mandag - Torsdag : 10-17, fredag : 10-19, Lørdag 10-16. AFTERWORK FREDAG FRA KL 16-19 | Utvidet åpningstid for selskaper! Ring oss +47 941 63 788/ e-post: post@siris.no/siri@siris.no

Cateringmeny

En stor del av vårt konsept er catering. Vi leverer til små og store lag, møter og andre tilstelninger – der du måtte ønske. Vi er fleksible og tilpasser gjerne menyen til ditt behov.

Last ned meny

Forretter

Blåskjellsuppe med kveite og sukkererter Kr 95,-
Grønn asparges med krutonger, posjert egg og søt sennepsdressing Kr 95,-
Fjellørret med appelsin- og pepperrotkrem servert med tynnbrødchips Kr 98,-
Serranoskinke med ost fra Tingvoll og sylta rødløk Kr 98,-
Sprøstekt laks på frisk salat med urtehollandaise Kr 98,-
Gratinert chevre med Serranoskinke, valnøtter, druer og syrlige epler Kr 95,-

Hovedretter

Kveite med gulrotrisotto, stekt sopp, ristede sukkererter, grønn asparges og hvitvinssaus Kr 265,-
Pepperstekt laks med sesongens grønnsaker, pasta og soppsaus Kr 265,-
Torsk med parmesankrust, cherrytomater, potetmos og bacon- og ingefærsmør Kr 265,-
Ovnsbakt ørret med spisskål, erter, crème fraîche og potetmos med estragon Kr 265,-
Hjortefilét med sauterte grønnsaker, ripsgele i krustade, røstipoteter og portvinssaus Kr 310,-
Oksefilét med sopp, sesongens grønnsaker, fløtegratinerte poteter og rødvinssaus Kr 285,-
Helstekt kalveentrecôte med bakte rotfrukter, kål, sopp, saltbakte poteter og rødvinsjy Kr 295,-
Sennepsstekt lammecarré, farsert grilltomat, glaserte rotgrønnsaker, bakt løk, hasselbakte poteter og urtesaus Kr 325,-

Desserter

Kaffe- og sjokoladepannacotta med sorbét Kr 90,-
Hvit sjokolademousse med bærkompott Kr 90,-
Crème brûlée med lakris og bringebær Kr 90,-
Chilibakt ananas med kokossorbét Kr 90,-
Salt lakris-is med fruktsalsa Kr 90,-
Sitronterte med marengs Kr 90,-

Gryteretter

Kyllinggryte med karri, kokosmelk, ris, grønn salat/dressing. Brød og smør Kr 169,-
Biff stroganoff med ris, grønn salat/dressing. Brød og smør Kr 180,-
Viltgryte med potetstappe, grønnsaker og tyttebær Kr 198,-
Elghakk med tyttebær og flatbrød Kr 180,-
Oksekjøttlapskaus med tyttebær og flatbrød Kr 135,-
Gryteretter til koldtbord Kr 65,-

Ostebord

Blåmuggost fra Tingvoll, brie, manchego, Grotteost, Kvit Kjerringøy. Marmelader, frukt, kjeks, brød og rørossmør Kr 310,-

Koldtbord nr. 1

Røkelaks med eggerøre, hvitløksdampede blåskjell med aioli, pestostekt kylling med pastasalat, honning- og BBQ-glasert svine-nakke med sitrussalat, spekeskinke og fennikelsalami med potetsalat, roastbiff med remulade, elgkarbonader med løk. Brød og smør Kr 230,-

Koldtbord nr. 2

Sesamstekt laks med soyasaus, fisk- og skalldyrfat med aioli, pai med skinke, spinat, tomat med grønn salat, elgpølse med rødløks-kompott, kjøttboller med tomatsaus, kyllingvinger med BBQ-saus, oksefilet med fransk potetsalat, pasta med chorizo og urterømme, ostefat med marmelader og kjeks. Brød og smør Kr 260,-

Koldtbord nr. 3

Varmrøkt ørret med pepperrotrømme, gravet laks med sennepdillsaus og fylte egg, skalldyrfat med aioli, serranoskinke med asparges og parmesan, lammecarré med marinerte grønnsaker og sopp, viltfilét med fransk potetsalat, varmrøkt hjort med Waldorfsalat, andebryst med druesalat, pølsefat med sennep, ostefat med marmelade og kjeks. Brød og smør Kr 320,-

Tapas 1

Chili- og hvitløksmarinerte scampi, sesamstekt laksespyd med avokadokrem, lefserull med tunfisksalat, hvitvinsdampet blåskjell, kjøttboller i krydret tomatsaus, stekt Chorizo, Serranoskinke med revet parmesan, pai med parmaskinke, spinat og cherrytomater, grillet svinenakke med appelsin- og grapefruktsalat med paprikadressing, Dijonmarinerte kyllingvinger, oster; Manchego 6 mnd, Kraftkar fra Tingvoll og Grotteost Hitra, marinerte oliven, aioli, saltbakte poteter. Brød Kr 325,-

Tapas 2

Chili- og hvitløksmarinerte scampi, stekt kamskjell med pepperrotkrem og epler, røket laks med tapenade på bruschetta, reker i picantsaus og mangosalat, kjøttboller i krydret tomatsaus, lammecarré med tzatziki, stekt Chorizo, Gransjøbergets elgpølse med rødløks-kompott, Serranoskinke med revet parmesan, grillet ytrefilet med Chimichurri dressing, honninglasert spareribs med BBQ-saus, Dijon-marinerte kyllingvinger, pære med blåmugg-ost, valnøtter og honning, grillet chevre med saltbakte rødbeter, marinerte oliven, aioli, saltbakte poteter. Brød Kr 350,-

Tapas - tillegg

Rømmedressing, tapenade, tomatsalat, grønn salat, ananas-, mango- og avocadosalsa, tomat- og mozarellasalat, fetaost, ovnsbakte grønnsaker, rød pesto, grønn pesto, Tzatziki. Kr 20,- pr person pr tillegg

Tapas dessert

Brownies med ostekrem, sitronterte med marengs og bringebær, makroner; assortert, vaniljepannacotta (velg med: limesaus, bær eller frukt), crème brûlée, ost med marmelade, mørk sjokolademarquise med eksotisk frukt, pasjonsfruktmousse med havreflarn, vaniljekrem med eple og crumble Kr 40,- pr person pr dessert

Tapastallerken

Et utvalg av våre tapasretter Kr 195,-

Salater

Spør oss om dagens salater Kr 145,-

Snitter/canapeer

Valgfritt pålegg Kr 30,- pr stk

Rundstykker

Valgfritt pålegg Kr 30,-

Smørbrød

Valgfritt pålegg Kr 60,-

Baguetter

Valgfritt pålegg Kr 59,- pr stk

Wraps

Salt kjøtt, urterømme, rødløk, tomat, pære og salat Kr 95,-
Einerøkt laks, urterømme, rødløk, avokado, dill og salat Kr 95,-
Kylling, karry, dressing, rødløk, bacon, ananas, tomat og salat Kr 95,-
Alle priser i cateringmenyen er oppgitt per person med mindre noe annet er forklart