JULEBORD-JULE A LA CARTE-

Årets julebordsesong nærmer seg og du kan nå reservere julebord på Siris, jule a la carte, juletapas på Siris eller som catering eller julecatering buffet eller middag.
Følgende datoer har vi stor julebordbuffet på Siris:
Fredag 30. november/Lørdag 1. desember
Fredag 7. desember/Lørdag 8. desember
Ønsker du andre dager/datoer er det bare å ta kontakt for reservasjon.

Har vi minimum 15 personer reservert, holder vi åpent tirsdag- lørdag fra  27. november.
Huske også vår LUTEFISK-AFTEN FREDAG 16. NOVEMBER

JULEN 2018

LUTEFISK AFTEN
Fredag 16. NOVEMBER
Aperitiff~ Appetizer
Lutefisk; 2 ganger servering med alt av tilbehør som hører med.
Dessert og kaffe.
Kun kr 650- pr person

*****
JULEBORD PÅ SIRIS 2018
Kr 625,- pr person – inkludert aperitiff

KOLDFAT
FISK:
Røkelaks med eggerøre
Gravlaks med sennepdillsaus
Ovnsbakte ørretmedaljonger med pepperrotrømme
Rakfisk med purre
Skalldyrfat med aioli
Diverse sild

KJØTT:
Sylte med sennep
Ribberull med remulade
Lammeull
Juleskinke med rødkål
Kalkunfilet med waldorfsalat
Roastbiff med potetsalat
Assortert spekemat

TILBEHØR:
Salat – diverse dressinger – fransk potetsalat – godt brød – lefse – flatbrød – smør

VARMMAT:
Ribbe, pølse og medisterkaker med surkål, julesaus, svisker, epler og kokte poteter.
Pinnekjøtt med vossakorv, rotmos, sjy og kokte poteter.

DESSERT:
Riskrem med rød saus
Multekrem med krumkake
Hjemmelaget karamellpudding
Pepperkake-is
Kransekake

*****
JULE A LA CARTE 2018

FORRETT
Rakfisk med rømme, løk, kokt egg og flatbrød
Kr 139,-

Siris rekecocktail med melba-toast
Kr 139,-

Serranoskinke med ukens ost, marmelade og kjeks
Kr 139,-


HOVEDRETT
Rakfisktallerken servert med rømme, løk, purre, egg, poteter og flatbrød.
Kr 289,-

Lutefisk med ertestuing, bacon og poteter.
Kr 339,-. 2 ganger servering 450,-

ønsker du to ganger servering er dette mulig.

Sildetallerken med rømme, løk, rødbeter, dillpotet, mørkt brød.
Kr 269,-

Glasert juleskinke med surkål tilsatt eple, løk, bacon, smørsaus og potetmos. Rørt Tyttebær.
Kr 285,-

Varm juletallerken med Ribbe, medisterpølse, medisterkake, surkål, julesaus og poteter. Rørt tyttebær.
Kr 285,-

Pinnekjøtt med vossakorv, kålrotstappe, sjy og kokte poteter. Tyttebær.
Kr 315,-

Stekt kalkunbryst med sautert rosenkål, bacon, løk, waldorfsalat, kokte poteter, fløtesaus og rørte tyttebær.
Kr 295,-

DESSERT
Riskrem med rød saus
kr 129,-

Hjemmelaget pepperkake-is med solbærkompott
Kr 139

Crème brûlée med lakris og bringebær
Kr 139,-

Vanilje Panna Cotta med frisk frukt
Kr 139,-
– – – – – – – – – – – –
Akevitt anbefaling:
Løiten Linje
Gammel Oppland
Jule Akevitt
Lutefisk Akevitt

Øl anbefaling:
Sterk: EC-Dahls Store Bjørn eller Jacobsen naked christmas Ale
Svakøl: EC-Dahls Lille Bjørn, Frydenlund juleøl, Frydenlund bayer
Fisk: Stella, Hoeegarden, Carlsberg og 1664 Blanc, Frydenlund bayer

*****

JULETAPAS 2018

Rødbet- gravet ørret på toast
Rakfisk med pepperrotrømme på potetskive
Blinis med røkelaks og eplesalat
Gravet laks med spinat og sennepdillsaus

Røkt lammelår med klementin salat
Tapasboller med fiken og koriander
Pulled pinnekjøtt med fondant kålrot/Rosenkål salat med granateple, bacon og valnøtter
Fenalår med djevelegg
Julebruschetta med ribberull
Soya glassert ribbe
Helstekt camembert med aprikos, valnøtter og honning
Stilton på pepperkake
Daddel med bacon

TILBEHØR
Aioli
Oliven
Potetsalat
Grønn salat
Waldorfsalat
Brød
Lefse
Smør
DESSERT
1 type dessert er inkludert i prisen

Creme brulle med salt lakris og bringebær
Panna cotta med marinerte bringebær
Brownies med ostekrem og pepperkake
Hjemmelaget karamellpudding med pære og krem

Kr 595,- pr pers
*****

JULECATERING A LA CARTE 2018

FORRETT
Rakfisk med rømme, løk, kokt egg og flatbrød
Kr 119,-

Siris rekecocktail med melba-toast
Kr 119,-

Serranoskinke med ukens ost, marmelade og kjeks
Kr 129,-


HOVEDRETT
Rakfisktallerken servert med rømme, løk, purre, egg, poteter og flatbrød.
Kr 259,-

Lutefisk med ertestuing, bacon og poteter.
Kr 269,- (2 ganger servering 379,-)
Sildetallerken med rømme, løk, rødbeter, dillpotet, mørkt brød.
Kr 239,-

Glasert juleskinke med surkål tilsatt eple, løk, bacon, smørsaus og potetmos. Rørt Tyttebær.
Kr 255,-

Varm juletallerken; Ribbe,medisterpølse, medisterkake, surkål, julesaus og poteter. Rørt tyttebær.
Kr 255,-

Pinnekjøtt med vossakorv, kålrotstappe, sjy og kokte poteter. Tyttebær.
Kr 289,-

Stekt kalkunbryst med sautert rosenkål, bacon, løk, waldorfsalat, kokte poteter, fløtesaus og rørte tyttebær.
Kr 259

Alle rettene blir servert med lefse og godt smør


DESSERT
Riskrem med rød saus
kr 115,-

Hjemmelaget pepperkake-is med solbærkompott
Kr 125,-

Crème brûlée med lakris og bringebær
Kr 129,-

Vanilje Panna Cotta med frisk frukt
Kr 129,-
– – – – – – – – – – – –
JULEBORD CATERING
Røkelaks med eggerøre
Gravlaks med sennepsdillsaus
Rakfisk med purre og rømme
Kalkun med waldorfsalat
Sylte med sennep
Juleskinke med potetsalat
Ribbe og pølse med svisker og epler
Lefse, flatbrød, godt brød og smør
Kr 295,- pr person.

Ønskes varm ribbe og pølse med surkål, poteter og saus kommer ett tillegg på kr 99,- pr person.
Kald ribbe og pølse trekkes ut av koldtbordet ved varmrett.

1 Valgfri dessert
kr 95,- pr person