Helgens oppsummering

Helgen har vært innholdsrik med fokus på å være hjemme og ta litt fri fra tankene om Siris og prioritere hus og hage og ikke minst barna i fokus med god hjemmelaget mat og familiehygge og deltagelse på turn cup. Et lite «filmoppdrag» i forbindelse med Siris ble det også tid til i dag!!! Mer om filmen kommer senere.

Jeg må innrømme at å pusse vinduer ikke er noe jeg synes er morsomt og jeg har drøyd i det lengste for å gjøre dette!!! Men når målet var å få det ferdig til 17. mai hadde jeg ikke mye valg denne helgen!!! Jeg bare bestemte meg for dette i går og i ettertid ser jeg at dette var jo ikke noe å drøye! 2 timer og jeg fikk skinnende rene vinduer både utvendig og innvendig. Jeg liker alltid å ha det pent rundt meg og med nyvaskede vinduer måtte jeg også pynte opp med nye blomster ute!! Elsker Olivenplanter og hortensia og jeg tror nok helt sikkert at disse to flotte plantene blir å finne utenfor hos Siris også.

Helgens meny har vært «Fredags Entrecote» som har blitt en fast meny på fredag. Tradisjonelt tilbehør med godt frisk salat, bearnaisesaus og pommes frites. Barna Elsker dette! Lørdag har blitt «lørdags pizza» og falt som vanlig i smak. Må innrømme at hjemmelaget pizza smaker utrolig godt. Jeg er veldig glad i tradisjonsmat og prøver på søndager å lage god gammeldags søndagsmiddag. Denne søndagen ble det Lammefrikassè. Dette skal jeg si falt i smak for liten og stor.

Tilslutt må jeg bare fortelle om den flotte boden jeg får i garasjen!! min bedre halvdel er en «handyman» og laget den fineste boden jeg noen gang kunne drømme om! isolert og flislagt med varme og garderobeskap er under montering!!!  Som jeg gleder meg til å rydde fra loft og ned i denne fine boden:). Ble mye annet i dag men som fortalt har jeg måtte koble ut litt Siris i helgen. I morgen starter det med masse møter og det vil nok en gang bli en hektisk uke, men det er veldig spennende og morsomt.

Ønsker dere alle en super uke:)

IMG_2228

IMG_2230

 

IMG_2226

 

IMG_2233

Pizza 100514 (1)

Lammefrikasse 110514 (2)